Bajet barang baby

Hye korang. nk tnye korang yg dah complete beli brg baby sampai la ke mak baby habis berapa.. Sy x beli brg apa2 lgi.. xtahu nk mula dari mana dan nk bajet berapa..

14 Balas

Sy beli dalam bajet 1k.... tu pun habis berjimat...yg banyak habis utk carseat sbb suami xde dia operasi luar semenanjung kena berdikari sendiri berpantang nanti..

Saya pregnant kali ke 3, dah tau sikit2 apa yg perlu & tak perlu. Ni list saya. Sis boleh rujuk. (Part 1)

2y ago

terbaik sis terima kasih 👍🏻

Kalau direct breastfeeding boleh jimat bnyk. Kalau working mom, bajet tinggi skit, nk beli pam susu

sye habis dkt 4k je. brg bby, upah cl. lauk pantang apa semua.