appointment detail scan

Hye isnin sy ada appointment dgn dr nk buat detail scan..blh ke kita bawak skali suami temankan kita keluar ke klinik..musim sekarang ni dgr2 dh tak blh g berdua kalau beli brg2 kperluan..tapi kalau ke klinik blh tak ye? Maklumlah esok askar dh start ambik alih ? tapi nk husband temankan sbb nk buat detail scan sama2 tgk baby..first baby ?

2 Balas

Sy td br je blk dari klinik swasta tgk bnyk juga dia org bawa husband untuk temankan tp untuk area JB

Congrats first baby take care ye! 💖