risau

hye ibu2..sy sdh 12 weeks pregnant..td scan doktor ckp tiada degupan jantung..perut kosong jak..tp peliknya kemarin sy scan doktor ckp ada just dak dpt kesan jantung baby..btw sy p scan arini krn ada spot drh ckit dgn lendir..doktor bg tempoh 2 minggu untuk tgk klo ada degupan jantung baby..Ya Allah..sy btl2 takut n sedih..ibu2 pernah ada pengalaman mcm ni ka..ada solution ka..????

4 Balas

1st check ke sis 12weeks tu.. Sblm ni ada check x

5y ago

ya first check..abis booking jpa doktor utk scan..lps tu td jpa doktor lg psl spot bleeding