About labour room

Hye ibu2 yg nk bersalin nnt tlg update ya..suami boleh team Tak dI LB! #bantusharing #ingintahu

4 Balas

Kawan saya dua hari lepas bersalin di hops government sorang, suami dah lengkap 2 dos pon tak dpt masuk temankan. Cuma dpt masuk kjap waktu azankan anak lepastu keluar balik

Government pun blh dengan syarat suami dah lengkap dos 2 vaksin dan kena buat swab test dulu

3y ago

Maaf lmbt blas, saya dah bersalin 15 jan 2022,government hosp.kota tinggi

swasta je y boleh government if covid mmg x dpt 🥴

Kat swasta suami boleh teman.