baby 2 bulan

Hye ibu2 semua..jum share dengan sy perkembangan baby ibu2 masa umur 2 bulan..atau skrg baby tgh 2 bulan umurnya..baby yg lahir bulan 11.. Terima kasih...

1 Balas

Baby saya usaha utk dongak kepala bila dukung dia secara menegak hihihi. Pastu dia suka tidur mengiring 😍 tp xreti meniarap. Kalau suruh meniarap buat tummy time mesti dia buat gaya plank atau sujud 🤣 kelakar pulak tengok baby xreti meniarap hihihi. Dah 3 bulan baru pandai meniarap dan xnangis bila meniarap heee

4y ago

Yeke..alhamdulillah sihat2 baby kita..