Perkembangan bayi pramatang

Hai ibu2.. baby sy umur 7 bulan skrg, smpai sekarang dia belum pandai meniarap. Dia pandai mengiring je.. leher pon belum kuat , bila dukung menegak memg kne support blkg baby.. duduk pon belum kuat.. baby sy pramatang, lahir masa 32weeks..Sy risau 😢 ada x ank2 ibu yg pramatang ? Boleh x share perkembangan bby ibu semua?#pleasehelp #firstmom

1 Balas

anak saya lgi sminggu nak masuk 6 bulan. 5 bulan lebih baru blh meniarap. lahir 35 minggu. jangan risau.. baby saya pun lambat.. tapi bila dh start mengiring, x lama pun mesti dia tiba2 reti meniarap dgn sendiri. skang ni tak reti pusing balik lagi😂 awak kerapkan buat tummy time.