Buka buku pink

Hye ibu2 ,nak tnya seeloknya buka buku pink berapa weeks ya? Dan nak first scan tu brp weeks ? Maaf xtahu sbb first time 😅 thanks

1 Balas

buka buku pink 8-12w. seeloknya call kk yg berhampiran dulu sblm pegi, tye boleh walk in atau kena buat appointment dlu. sye sebelum buka buku pink, nurse tu suruh pg scan dlu kt klinik swasta. n bwk gmbr scan tu skli. jadi sye call klinik swasta utk early scan, so doc suruh dtg around 8-9w. sbb kalau awal sgt xnmpk lgi + xde heartbeat lgi. kira 8-9w tu dh ade heartbeat.

2y ago

okay2 thanks ❤️❤️