Anak demam

Hye Assalamualaikum mommy .. anak sy 1 tahun 2 bulan nak masuk 1 tahun 3 bulan , sy jaga dia di rumah sepenuh Masa , tapi anak sy kerap demam on of baru2 ni . Faktor nak membesar ke ? Minggu yg lepas anak sy Bru kena demm pnas dh baik dari demam tu kluar ruam satu badan. Ada pengalaman sama mcm Sy ke ?

1 Balas

baru berapa hari demam nya?makannya ok?susunya ok?

1y ago

skrg Alhamdulillah dah baik, cue mkn tu x berapa . sikit je mkn n sy kerap bgi jugak . skrg ni asik mngis je x kira waktu