Due 23/6 belum ada tanda² bersalin

Hye ade tak yg sama due dgn sy ? lg 11 hari je lg hrap tak overdue sebab masih belum ade tanda² . Da nak dekat bersalin ni mcm2 fikir² emosi pun mkin tak mnentu .. dua mggu lepas masa doct kk scan dia tnye ade buat detail scan tak , sy jwb just buat gnder scan je .. tapi jd terfikir knp doct tanya mcm tu .. sbg mommy to be ni risau sgt .. semoga bby sy terlahir sihat sempurna tnpa kkurangan ..

18 Balas

saya 18.6 pun belum ade tanda, lagi.. cuma contraction biasa je yg lain belum ade lagi mengah jugak ni MLM tido tk selesa🥴

1y ago

ye sis sama la mmg tak selesa skrg ni bila nak tidur malam .. nk jalan pun tak larat dah