Due 23/6 belum ada tanda² bersalin

Hye ade tak yg sama due dgn sy ? lg 11 hari je lg hrap tak overdue sebab masih belum ade tanda² . Da nak dekat bersalin ni mcm2 fikir² emosi pun mkin tak mnentu .. dua mggu lepas masa doct kk scan dia tnye ade buat detail scan tak , sy jwb just buat gnder scan je .. tapi jd terfikir knp doct tanya mcm tu .. sbg mommy to be ni risau sgt .. semoga bby sy terlahir sihat sempurna tnpa kkurangan ..

18 Balas

Sy plk due lusa which is 14/6, esok appointment dgn kk. Still takde tanda lagi. Risau takut kena induce je 😅

1y ago

sama sy hari ni appointment kk juga ..

sy due 22.6, preggy kali ke2...anak 1st 38w dh keluar. kali ni mcm takut2 pn ade, risau betul🥺

1y ago

sy anak first .. risau tu jgn ckp laa .. hrap urusan brsalin kita smua dipermudahkan

Saya due 22/6 pun belum ad tanda2…dr dah bgthu xbranak jgak 21/6 msuk wad paksa branak sbb ad gdm 🫢

1y ago

yeke .. semoga dipermudahkan urusan brsalin kita smua

Saya due 22/6, Alhamdulillah dh selamat bersalin smlm 12/6. Baby nk keluar awal 10 hari 😁

Sama la saya 23/6 . Tapi takde tanda lagi. Ni pun tengah bekerjaaa .

sama lh kita aku pun lgi tnggun ni doktor ckp tngal23 buln 6 jga ni

1y ago

semoga urusan brsalin kita dpermudahkan

24/6 x selesa dah nih

1y ago

sama laa .. nak jalan pun susah dah lagi2 tidur malam mmg sakit da celah kangkang tu

Sya...23.6