keputihan waktu pregnant

nak tanya prgnant 6week tk kluar keputihan atau white egg tu normal ke ? sbb ada kawan ckp time prgnant lah keputihan every time dia akan kluar , tapi saya takde langsung kluar . delay period 1minggu je dia kluar lepastu dh tkde . normal ke ? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Normal sis.. sy before pregnant n mase bujang pn jenis yg xde masalah keputihan ke ape.. time pregnant pn xde.. just normal je.. jgn samekan diri dgn org lain.. bdn2 x same 😁

Normal je. Jangan risau. Setiap orang tak sama