Sakit pinggang belakang

Hy normal ke sehari 3kali muntah nasi pun dah tknk telan makan buah pun ditendang keluar semula…lepas muntah tu pinggang belakang berdenyut , sakit tk pernah rasa lagi sebelum ni

3 Balas

sis dah mula check up? kalau dah, call doktor sis bagitahu. bahaya kalau muntah kerap sangat, dan semua pun tak boleh telan. risau dehydration. kalau berterusan, sis pergi klinik ya. sementara tu kalau tak boleh makan, at least minum air banyak. letak garam gula sikit dalam air tu. ataupun air kelapa pun boleh.

8mo ago

boleh tak ada masalah sis. saya 7 weeks dah minum air kelapa. pregnancy sebelum ni pun saya minum je air kelapa sepanjang pregnancy, sebab rumah mak & mertua dedua ada pokok kelapa 😅 tak ada apa2 masalah inshaAllah

Mintak ubat than muntah.. Minum bnyk air.. Mybe bdan dah krg air.. Sy pun alahan kuat.. Cuba jg Mkn skit n minum air skit2 takt bdan kerg air... Mg cptlah alhn kita berkrg.. Mg baby sy n awk slmt smpai dlhrkan.. Insya Allah

Normal sis..