Sy baru 14 minggu 6 hari, mmg normal ke skt belakang belikat kiri kanan dekat pinggang tu? Skt betullll rasanya

Sakit sangat belakang pinggang. Rasa berdenyut lenguh yang sakit

1 Balas

Normal sis, kalau baby lagi besar lagi sakit kat situ. Saya skrg dah 6 bulan tgh alami sakit kiri kanan tulang punggubg kiri/kanan sbb ngiring terlalu lama time tidur. Lepastu nak jalan pon dengkut2. Semoga kita ibu2 yg kuat 🤲🏻❤️