pregnancy test kabur

hai mommies.. boleh pinjam mata.. kalau tgk ni mcm satu line atau dua line ya..atau test strip ni invalid..terima kasih..

pregnancy test kabur
7 Balas

Dah lewat period ke? Nampak macam faint line. Boleh jadi awal pregnant atau upt error. Nanti repeat lagi 3 hari ya. Macam saya pernah buat dpo 9 pun dapat line samarr sangat. Saya repeat dpo 12 dah makin terang. Guna upt yang sama dengan sis 😊

1y ago

hai sis.. setakat hari ni dh delay 4 hari.. saya ade test balik esoknya tu.. makin tak nmpk apa2 😌 yg first saya nmpk mcm ada la juga perubahan warna tu sikit 😅

nampak 1 line. tapi nanti lagi 3 hari awak repeat balik. kalau awak pregnant hormon hcg awak akan meningkat warna akan makin terang.

1y ago

saya test esoknya pulak dah mmg clear 1 line .. cepat sgt kot.. takpelah nnt try test lagi ada rezeki ke tak 😊

Saya pun pakai UPT jenis mcm ni. Kalau pregnant, memang line visible, terus nampak. Kalau kena tenung tu maksudnya tak ada line

1y ago

owh.. itulah.. selalunya mmg terus nmpk 1 line.. tp yg ni mcm ada perubahan warna sikit.. tu yg tya mommies dekat sini kalau nmpk ade 2 line kat situ.. hehe..

nampak mcm samar2 ja atas tuu , try 2 minggu cek semula . insyaallah ada rezeki kita.

1y ago

Itulah.. nmpk mcm samar2..In Shaa Allah.. nnt saya try test lagi minggu depan pulak☺️

sorry sis nampak 1 line ni. sama macam saya punya semalam uhuhu. sis dah berapa dpo?

1y ago

tak ada ambil gambar pulak. kadang kalau ovulation lambat memang ambil masa sikit. kalau lagi seminggu tak period lagi, cuba sis test semula

nampak mcm -ve je. tapi bole try lagi test kot +ve ke.

1y ago

baik.. nnt saya test balik. thank you respon ya😊

nmpk 1 line..