Invalid pregnant test ?

Hai mommies, Sblom tu maaf klu gambar nmpk 🥴 Cuma nk tanya upt naik mcmnni rosak or what? Sbb memula test x naik . Lps check blik dlm 1jam lps bru perasan ada samar2 line. Tp x sure sbb masih menyusukn ank 1y2m . Period x teratur . Sebulan 2x . Hmm so takthu dan nk g checkup awal sgt sbb last period 2minggu lps.

Invalid pregnant test ?
1 Balas

lebih 1 jam, dah tak valid bacaan even naik 2 line. sbb biasa 10-15minit shj utk tgk line tu