badan rasa lemah mcm nk demam dan berpeluh sbb panas

saya hamil 15w1d . sejak masuk kandungan 4 bulan ni bdn saya mcm nk demam . batuk dh nk masuk 2 minggu dan slalu berpeluh sbb panas . ada tak mommies mcm saya jugak ??

2 Balas

Sis blh tgk yg dkt tracker die ade mention normal alahan tiap minggu kandungan sis .. yg sy screenshot ni kandungan 15mggu 1hr mcm sis.. sis tgk bhgian tracker

1y ago

okay dear . thank u 🥰

Sy klu time cuaca tak brp sejuk tu, time tido malam mesti berpeluh 😅 bdn sy jenis berisi, sampaikan rasa nak potong pendek je rambut ni sbb rimas.

1y ago

Haah sama lah, tido malam tak brp lena, klu nak alih2 badan mmg akan terjaga, lps tu kdg2 terjaga sbb nak terkencing 😁