due nak dekat

hy momies2 , doakan sya d permudahkan bersalin ye lg 2 minggu 4 hari nk masuk due skrng tngah layan bby ngeras2 je kat perut blum ad contrction 🥰

13 Balas

Aamiin ya Allah semoga dipermudahkan untuk bersalin bykkan selawat ya Jgn tinggal solat walaupun air ketuban dah pecah or darah ye 🤲🏻❤️❤️

sy mgu depan je. mgu depan baru cKP kat bby suruh keluar 🤣🤣 ni jgn dlu apakk dia takde kerja jauh.. belom cuti..

smoga dipermudahkan segala urusan ye sis , sya yg 36 weeks pun dh nervous tggu bila baby nk kluar 😂

sy isnin ni induce, sbb tkde tanda langsung nak beranak 😅dah 39weeks 5days

Semoga Allah permudahkan urusan awk bersalin nnt, amin🤲

Aamiin ya rabbal alamin. Moga dipermudah urusan

smga dprmudhkn kan urusan awk sis. amin 🤲

Amin amin. Semoga dipermudahkan urusan sis

semoga dipermudahkan urusan awak❤️💪

semoga dilancarkan urusan sis..amin