Ada tak sama mcm sy?komen

Hy ada tak sama mcm saya no 1 anak sulung umur 1 tahun lebih yang no2 pula ni sedang sy mgandung 6 minggu lebih . Sy melahirkan 2020 saya mgndung 2021 sy bersalin 2022 .ngam ngam berumr c abg ank sy ni 2 thun inshallah diprmudhkn pnjg umr ank sy lahir ..ada tak sma mcm saya , Jgn kecam yaaa ..😌

2 Balas

Lebih kurang sy je ni. Anak 1st 1y2m, skrg preggy 10w. Isnin nnti baru bukak buku pink. Harapnya tak kena bebel la dgn nurse doc 😅

2y ago

sy doc yg membebel bukan nurse😅

Sulung 5tahun@ june2017, no 2 dec2020.. Last period jan2022, lps ng 1y1m je 😁