33 minggu

huwaaaa kena thn wad lagi sbb baby kck,I ketuban makin kurang.. :( ..doc nk cucuk ubat matangkan paru2..Yaallah tkutnya

7 Balas

Saya jugak bersalin 33week sbab leaking air ketuban...kena induce tpi xde bukaan jgak so Terpaksa ceazer sbab doc kata baby lemas... Alhamdulillah lpas 3 hari bleh blik sbab baby ok xde masalah... Berat 2.3kg je baby masa tu...sekarang baby dah 11 bulan... Alhamdulillah sihat...

berdoa sis, semoga urusan dipermudahkan. Sya baru melahirkan baby umur 33week secara cser. Alhamdulillah, baby sihat.. Skrng mau 1 bulan sdh umur si baby 🤗 kuatkan semangat 😊

sy bersalin baby umur 34 mgu 3 hari.. baby sihat je.. dah nak masuk 1 bulan.. semua akan ok sis.. jangan risau.. tahan di wad lg bagus. kalau ape2 blh bertindak cpt.

doc cucuk ubat matang kn paru paru tu doc cucuk dkt bahagian mna sis..🤔

2y ago

owhh ank kuat aktif pon boleh berlaku kurang air ketuban jugak ke..risau jugk sbb saya ni ank kuat jugk aktif,tpi doc kata air ketuban okey..syukur lh..risau jugk..

air ketuban kurang cuba makn tembikai, lebih kan kalsium.

semoga semuanya dipermudahkan mommy! stay strong 💪🏼

Kuatkan semangat💪🏻 the baby needs u