SUSU FROZEN DAH CAIR

Husband pergi letak ayam kat peti ais atas dan tak tutup rapat. Tengok tengok susu semua dah cair dan tak boleh digunakan lagi... Rasa rasa perlu tak marah? Sakitnyaaa hati. Ingat senang ke nak buat stokkkkk????

SUSU FROZEN DAH CAIR
1 Balas

Tak pe la sis...sis buat milk bath untuk anak je..bagus utk kulit baby..kalau baby ada luka cepat sembuh...dah try kat anak tu tau😅

5y ago

😊nanti lepas dah sabun semua tukar air bath baby.campur air dgn breastmilk.air tu akan jadi kelabu2 camtu.lepastu mandikan baby guna air tu.atas hingga bawah.lepastu lap dap2 je.then nak letak lotion tak nak letak pun boleh.nanti u akan tengok kulit babybu lembut sngt2.actually banyak kegunaan dia..even u pun boleh guna.ada juga org jual breastmilk soap sampai rm70.u try search kat google apa lagi u boleh buat kat breastmilk yang rosak u tu.kalau saya,beku balik buat stok utk mandikan baby.jgn marah suami..kesian dia tak tau.people make mistakes kan..ni nanti u suruh dia belikan kfc ke pizza ke utk pujuk balik😅😅😅