Susu ebm cair

Hai mummys. Saya frozen kan susu tapi semalam peti ais tak tutup rapat habis cair semua 😭 kalau susu tu macam ada rasa pahit darah tu ok ke dah tak elok? Bau pun mcm pahit darah

4 Balas

sis elok jgn buang dulu susu tu. even xboleh bg baby minum at least boleh guna untuk mandi kan baby. doc ada suggest kalau baby kulit sensitive ngn sabun boleh bg mandi ngn susu Ibu.

Allah sedihnys. Xrasa sejuk langsung ke? Kalau sejuk lg boleh guna skrg la tp kalau dh suhu blk xboleh kot rasapun dh lain tu

cair semua ke? kalau cair semua xboleh guna dh awak. kena buang

x elok dh tu.