Terlalu Tak Matang Or What?

My husband join live sorang girl(pubg game) , and the girl tanya kabar dekat dia, and dia jawab such a '' fine, tak boleh lerr sis nak join game''... How can i act like normal person who doesn't fell anything?

1 Balas

For me kalau dibiarkan tu permulaan jalan kpd kerenggangan dlm hbgn...tskut brlarutan kang jd lain pula..sy pun tak brni komen lebih2 tp sis bykkan brsbr dan brdoa ya.. selalu solat brjemaah dan tahajud sama2 dgn pasangan, spya hubungan lebih harmoni... Nasihat utk sy juga ni 🌹