What did your husband help you the most with after you gave birth?
Voice your Opinion
Putting your baby to sleep
Changing diapers
Cooking
Grocery Shopping
Others (please comment)

2398 respon

58 Balas

jaga wktu berpantang..buat air mndian herba,,msak air..msak mkanan ..atur anak2 ..cuci kain..mengemas ..semua bhgian rmah..memang suami banyak bantu masa2 ni..kalau bahagian penjagaan baby ..semua saya yang atur..

Not really 😅. May Allah open his heart to change and be a better husband, better dad, be more responsible, more 'bertimbang rasa'.

tak menolong sgt pun. Moga2 Allah lembutkan hati my hubby utk lebih membantu uruskan rumahtangga.

Jaga masa berpantang.. tlg buat air, tlg masakkan air herba utk mandi, buat tungku dll

semua kecuali masak .. kerja rumah pon dia tlg buatkn bila dia blik keja .. ☺️

Semua. Boleh diharapkan. Cuma Kdg2 mai malas dia tu, pkir jgk nk tmbh baby🤣

semua dia tolong kecuali masak. x apa. da cukup alhamdulillah.. 😇

tolong jaga kn bby masa sy memasak pd hari minggu . itu sahaja . ok la

cooking,changing diapers,grocery shopping etc

i still pregnant right now, don't know yet.