Do you okay if your husband go out with his female colleague?
Voice your Opinion
Yes, I am okay
Yes, but need to inform me first
No, I don't like my husband go out with girls

4056 respon

24 Balas

think wisely... elak perkara tidak bagus la, takut² mata yg melihat salah faham dan mula mentafsir harap² mr. husband faham² la... Perempuan lelaki sama saja jadi elak² saja selagi boleh elak...

Tak ada kawan perempuan da,sejak kwin klau ada pun no way bg keluar..Isteri dia ni bukan perempuan ke nk kuar gan perempuan lain🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bukan soal boleh k tak boleh..tp dlm islam bab ikhtilat pergaulan antara lelaki dan perempuan ada batasnya..kena jaga.. kalau tak boleh timbul fitnah ..

if related to work..boleh tapi inform n bukan berdua 🤷‍♀️ if No Inform,bersedia la kena cuci telinga aka bergaduh

keluar ramai2 takde masalah. tapi bersebab bukan saje2, contoh mcm urusan kerja. sekali lagi, ramai2. berdua kirim salam

I know my husband. His working environment has no female colleague. So, it's impossible 🤭😂✌🏻

Kalau makan reramai ok jew. Kalau berdua shj, mmg NO. Husband pun tahu sy kuat jeles 😂

For me okayy je but inform dulu larr sebelum jumpa takut timbul fitnah

But to inform, not only 2 people and for working purposes

i know all his female colleague so im okay with that.