Air mana satu pilihan anda?

Hujung minggu dah tiba semua💃 Antara dua jenis air di bawah, mana satu anda lebih memilih? Ada 🧊 ke takde eh? Min lebih suka👍 Siapa sini geng kiri macam min, lambai sikit tangan👋

Air mana satu pilihan anda?
214 Balas

saya start pregnant nak air ais Yang berperisa ja..dulu before pregnant ais atau air minuman sejuk mmg xsentuh..minum air panas atau suam ja..tapi start pregnant air panas atau suam xley masuk .minum mesti muntah teruk..

👍 sejak pregnant saya kerap minum air sejuk sampai lah dah 9bulan tunggu hari nak bersalin je ni . Doakan saya dipermudahkan dan cepat bersalin ye .

3y ago

maaf ada sesiapa tau kah normal kah 17 minggu keluar air jernih

selame nie xsuke minum air sejuk..apetah lg ais..tp mengandung nie..air niela yg di cari...kosong pun xper..jnji sejuk...

👍🏻 sebelum ni selalu minum air suam, tapi semenjak pregnant ni air sejuk kosong juga yang dicari..xnak suam2 dah😌

amalkan la air kosong... ais nie sedap yg sementara.. esok kita da makin tua... huhuhu.... mcm mcm pakej penyakit dtng na

first trimester x lalu minum air suam atau ais kosong..masuk trimester ke2 ais kosong jadi pilihan..minum sejuk2..lega

Sy jns mmg x gemar air batu air sejuk,, mnum pns,, tp time pregnt hr2 nk mnum air sejuk

dua2 tetapi 👍 kekadang sj bila haus tahap gaban dan mesti minum ❤️ mesti cukup

lebih suka..👍 tpi yg kena minum..❤️ sbb tk ada peti sejuk...😂😂

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻