Due date dah dekat(17/8/20)

Hrni dh 38w3d.. tp blom ada tanda2 besar nk kluar😣 just malam2 dy mngeras kjap..pstu aktif lg..n kdg2 just sakit ari2 je.. dh cuba byk jln n bwt squat.. tp mcm xde tnda pon😭 risau tkot overdue.. ni first baby..pliss mommy share tips nk bg baby kluar sblm due..

Due date dah dekat(17/8/20)
17 Balas

Sy due 16/8 tp smpai skg xd tnda bslin... 😅 xtaw nk buat cmne da... doa kn bby kua sblm sbtu.. tdk kne serah dri n induce... ad x ap2 cre utk bby cpt kua.. sy pn 1 baby... 😌

4y ago

Bslin 23/8 41weeks induce sbb xnk kua jgk die