Due date dah dekat(17/8/20)

Hrni dh 38w3d.. tp blom ada tanda2 besar nk kluar😣 just malam2 dy mngeras kjap..pstu aktif lg..n kdg2 just sakit ari2 je.. dh cuba byk jln n bwt squat.. tp mcm xde tnda pon😭 risau tkot overdue.. ni first baby..pliss mommy share tips nk bg baby kluar sblm due..

Due date dah dekat(17/8/20)
17 Balas

yg org selalu share..kerapkan bersama suami...baca zikir nabi yunus banyak2..sujud lama2...buat ketuk ketampi...minum air kelapa fresh..pujuk baby suruh keluar cepat..ni apa sy baca la..sy pun tgh tunggu ari je ni..baru nk masuk 38 minggu..

4y ago

Samaa laa...sy pown ank 1st...38 week...