Strangers Touching Baby

How do we tell nicely if someone (aunties/uncles) to not touch our baby too often?

4 Balas

buat mcm makcik sy..dy mmg tk bg org pgg anak dy. org mntk pn dy buat tk tau je. bila anak tu tk biasa dgn org lain automatik dy tknk dgn sesape selain mak dy. bnyk meragam org pn tknk usik. sampaikn pandang je pn bdk tu dh melalak. leceh jgk la bila anak clingy 24jam. tp bila dh bsr sikit ni ok je..tk meragam dh sbb dy nk berkawan.