How do you feel if you found out that your husband complain your parent in internet forum? Would you accept it?

19 Replies

๐™„ ๐™Ÿ๐™ช๐™จ๐™ฉ ๐™ฌ๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™– ๐™ฉ๐™š๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™›๐™ฎ ๐™ค๐™› ๐™๐™ค๐™ฌ ๐™๐™š ๐™๐™š๐™ก๐™ฅ ๐™ข๐™š ๐™œ๐™ค๐™ฉ ๐™–๐™˜๐™˜๐™š๐™จ๐™จ ๐™ฉ๐™ค ๐™ข๐™ฎ ๐™ฌ๐™ž๐™›๐™šโ€™๐™จ ๐™ฅ๐™๐™ค๐™ฃ๐™šโŸ๐™ฉ๐™š๐™ญ๐™ฉ ๐™ข๐™š๐™จ๐™จ๐™–๐™œ๐™š๐™จโŸ๐™ฌ๐™๐™–๐™ฉ๐™จ๐™–๐™ฅ๐™ฅโŸ๐™ฉ๐™š๐™ก๐™š๐™œ๐™ง๐™–๐™ขโŸ๐™œ๐™ข๐™–๐™ž๐™กโŸ๐™—๐™ง๐™ค๐™ฌ๐™จ๐™š๐™ง๐™จโŸ๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™˜๐™ฉ ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™˜๐™–๐™ก๐™ก ๐™ก๐™ค๐™œ๐™จ๏ฝก ๐™ƒ๐™ž๐™จ ๐™œ๐™š๐™ฃ๐™š๐™ง๐™ค๐™จ๐™ž๐™ฉ๐™ฎ ๐™ฉ๐™ค๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™๐™จ ๐™˜๐™ก๐™ž๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™๐™–๐™ซ๐™š ๐™—๐™š๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ž๐™ฃ ๐™—๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™š๐™ง ๐™ฅ๐™ค๐™จ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ ๐™จ๐™ž๐™ฃ๐™˜๐™š ๐™ž ๐™๐™ž๐™ง๐™š๐™™ ๐™๐™ž๐™ข ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™ข๐™ฎ ๐™™๐™ค๐™ช๐™—๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™˜๐™ก๐™š๐™–๐™ง๐™š๐™™ ๐™–๐™จ ๐™๐™š ๐™๐™š๐™ก๐™ฅ ๐™ข๐™š ๐™จ๐™ฅ๐™ฎ ๐™ค๐™ฃ ๐™ข๐™ฎ ๐™ฌ๐™ž๐™›๐™šโ€™๐™จ ๐™ฅ๐™๐™ค๐™ฃ๐™š ๐™ฌ๐™ž๐™ฉ๐™๐™ค๐™ช๐™ฉ ๐™–๐™ฃ๐™ฎ ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™˜๐™š ๐™ค๐™ง ๐™ฅ๐™๐™ฎ๐™จ๐™ž๐™˜๐™–๐™ก ๐™–๐™˜๐™˜๐™š๐™จ๐™จ๏ฝก ๐™„ ๐™Ÿ๐™ช๐™จ๐™ฉ ๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™˜๐™ฉ ๐™ฉ๐™๐™š๐™ข ๐™ฉ๐™๐™š๐™ฎ ๐™˜๐™–๐™ฃ ๐™–๐™—๐™ก๐™š ๐™ฉ๐™ค ๐™๐™š๐™ก๐™ฅ ๐™ฎ๐™ค๐™ช! ๐™Ÿ๐™ช๐™จ๐™ฉ ๐™ฉ๐™š๐™ก๐™ก ๐™ฉ๐™๐™š๐™ข ๐™ฎ๐™ค๐™ช ๐™ฃ๐™š๐™š๐™™ ๐™ฉ๐™ค ๐™–๐™˜๐™˜๐™š๐™จ๐™จ ๐™จ๐™ฅ๐™ค๐™ช๐™จ๐™š ๐™’๐™๐™–๐™ฉ๐™จ๐˜ผ๐™ฅ๐™ฅโŸ ๐™›๐™–๐™˜๐™š๐™—๐™ค๐™ค๐™ โŸ ๐™ž๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™œ๐™ง๐™–๐™ขโŸ ๐™จ๐™ฃ๐™–๐™ฅ๐™˜๐™๐™–๐™ฉ๏ฝก ๐˜พ๐™‡๐™Š๐™๐˜ฟ๐™‚๐™€๐™€๐™†๐™Ž๐™”๐™‰๐˜พ@๐™‚๐™ˆ๐˜ผ๐™„๐™‡๏ฝก๐˜พ๐™Š๐™ˆ ๐™’๐™๐™–๐™ฉ๐™จ๐˜ผ๐™ฅ๐™ฅ: +๐Ÿญ ๐Ÿฎ๐Ÿญ๐Ÿฏ ๐Ÿฒ๐Ÿฏ๐Ÿญ- ๐Ÿต๐Ÿฑ๐Ÿฐ๐Ÿฎ