37w6d hari ahad subuh check 2cm.

Hosp soh balik tunggu ada contraction/ketuban. Tapi skrg dah jumat. Takde rasa contraction teruk. Perut kerap mengeras 2/3 hari ni. Rasa dia cucuk2 kat bawah. Sakit pinggang. Bila mengeras tu sakit betul tarik satu perut. Sejam berterusan then hilang. Ada time dia dtg balik sejam sakit then hilang. Sampai sakit dada. Pendaoat momies?

1 Balas

Klu sakit tu x dtg kerap, tp kerap mngeras.. better ibu monitor prgerakan baby pula.. X cukup aktif or x cukup 10 prgerakan dlm tmpoh 12 jam trus ke klinik. / hosp trdekat..