pampers newborn

Holla mommiesss . Boleh x share pampers brand ape yg elok untuk newborn ? #firstbabyy

45 Balas

For me, Mamy poko paling elok sbb pampers xberat n cepat kering kalau baby kencing + berak. Petpet elok jugak untuk baby yg kulit sensitif tpi kapas mamypoko lgi lembut😁 Huggies gold okay tpi pampers jadi kembang kalau baby kencing and bocor sikit kalau baby berak bnyk. Drypers wee wee sama mcm level petpet. So far yg ni je baru cuba dkt my baby.