27week2day

Hola mommy2 Cmna nk hilangkan pedih ulu hati ni ye? Setiap malam kena ?xslesa nk tidor

11 Balas

Mkn gaviscon yg pink standbay jerr kat rumah mkn bila perlu ,sy da tanya doktor gaviscon selamat x utk ibu hamil doktor kata ok gaviscon xda masalah utk ibu2 hamil kat laman web gaviscon pon ada ckp selamat utk ibu2 hamil xda apa2 kesan , x pon amalkan mkn buah kurma

5y ago

Btl sama dgn sy nk tdr sya ambil gaviscon sebelum ambil taya dtcr dulu dia ckp ok,.xde msalah..

Kat belakang buku pink tu ade suggest senaman utk melegakan pedih ulu hati klau x silap sy...try tgk dlm tu..moga membantu..

Minum air suam sis. Bagi panas sikit badan. Bagi angin badan keluar.

5y ago

Kuatkn smngt 💪🏻

Mnum susu or air klapa... Kurma..inshaALLAH ok.. Air kosong.

Minum susu n tinggikan kepala time baring

Cuba minum susu or air kelapa

Mkn buah tembikai sis..sy berkesan

Sama la kite

Elakkan milo n coffee

5y ago

Alamak sy slalu mnum milo ais 🤣🤣