Gerammmmmmmm

Hmm saya terkilan betul dengan makcik belah suami. Tadi ada makan2, then si suami ada main dengan ayam serama nak bagi anak2 buah pegang. Tengah2 sedara ramai tu dia boleh jerit cakap "jaga! Bini engko tu mengandung, jangan buat main dengan binatang, dah lah susah nak lekat!". Memang nada dia tu aish buat geram je rasa. Padahal suami saya bukan dok pulas leher ayam tu, dia belai & bagi anak buah pegang je pun. Dia memang semacam sikit dengan saya sebab saya ni freehair. Banyak kali tempelek nya saya ni pasal freehair lah, bertudung lah. Sampai ada satu masa tu, tengah kami seronok2 bersembang pasal benda lain. Tuptup dia keluarkan ayat "tak pakai tudung pun dosa, masuk api neraka, jadi dayus nanti suami". Allahu cukup geram mummy2 semuaa. Saya geram sebab saya respect dia as a orang tua & orang yang warak dengan agama. Tapi mulut nya, saya sendiri takut.

5 Balas

Balas je “Makcik tak tau ke ramai perempuan masuk neraka sebab mulut?”