Ni kehamilan k2,,jarak dgn ank pertama 9 tahun.. so lupa sikit dgn pngalaman hamil pertama

Nak tnya mom,sllu ny usia kandungan 18w mmg blm terasa btul ke gerak Bby..sbb sy klu dduk or berdiri mcm blm merasakan gerak Bby,,tp klu bring miring ,,mcm ad rsa gerakan soft dibawah perut ,,tp tak taulah tu gerakan Bby k angin..sbb sy ni pn jenis anginan diperut

2 Balas

sbb jarak agak lama mgkin sbb tu susah nk rasa balik. tp sis xyah risau la. yg penting by w28 baby mmg akan gerak kuat. kurg gerak dr 10 sblum 9 mlmkena trus ke hosp check

selalunya 20w keatas boleh rasa