Sukarnya 1st Trimister.. Lapar yaa... Tapi Tak Tahu Nak Makan Apa

Hmm bru 6 mnggu... Dh terasa xselera lgsg nk mkn.. Skrg sy hnya mkn roti, biskut, susu/milo, mee sup&ns lauk ikn bilis.. Mende lain xselera nya lah.. Ada x yg pglaman mcm Saya.. Korg mkn apa lagi?? ?

1 Balas

Time preggy ank first mmg seksa sgt..mkn xboleh lngsg..hnya mkn bihun goreng kicap dan western shj..betapa rindunya nk mkn nsi smpai xterkata

5y ago

Tu lah.. Xselera lgsg nasi.. Nk hadap 3 bulan mcm ni xtahu lah... 😪. Hrp2 sy dberi kkuatan utk trs kuat..