10 weeks mmg mcmni ke

10 weeks ni mmg asyik lapar ka? Sy mkn ns sehari 3x pg tghri ptg . Klu mkn tghri je ns mlm lapar gila mcm tak mkn satu hr🥲 kdg mkn biskut jacob dlm tin tu 3kping rs nk mkn satu tin tu je😂 scan bukn twin pun.normal ke

2 Balas

normal sis. awal trimester biasanya nafsu makan memang kuat 😊tapi jangan pelik kalau akhir trimester takde selera makan langsung sbnya dah takde ruang😂baby membesar

Alhamdulillah bestnya sis selera makan.. saya 10 minggu juga skrg tapi nasi takleh masuk tekak lagi, tapi perut asyik lapar je 🤢

2y ago

Mungkin kena psikitaran lain kut