Pregnant ke ?

Hm rasa sedih rasa murung bila delay period dah 5 hari...nak tanya mummy ni double ke ?? Saya taknak pregnant lagi sebab saya kesian dekat anak sulung baru umur 1tahun...tak pernah lepas dalam tapi kenapa pregnant ??? Sumpah saya murung sgt stress sbb saya taknak pregnant buat masa sekarang.. dengan saya baru nak masuk kerja baru...saya stress tolong mummy2 bagi nasihat hm

Pregnant ke ?
2 Balas

gne brand lain sis.. klu delay 5 hri ptut da terg.

Kalau ikut UPT ni - ve awak. Awak test lagi

3mo ago

Sepatutnya line tu akan terang sebab awak dah delay 5 hari dan jenis period teratur. Awak cuba guna Dip N Tell atau Clearblue pulak. Dua brand ni reliable.