confius

Hii..sy nk tnye..piyed sy blm dtg utk bln ogos ni..tp td pgi ade drah kluar wrna pink2 coklat & lpastu prut sy smpai pnggang kram..knpe eh..??

4 Balas

sama macam saya.. darah keluar sikit sangat dan sehari je.. tapi saya pergi klinik kk dia buat test air kencing negatif.. waktu baby dah 8 minggu 5 hari saya pergi swasta tengok baby dah ada jantung.. sekrang dah 12 week nak masuk 13 week.. semoga ada rezeki untuk awk juga

4y ago

saya period delay 4 hari.. lepas tu ada keluar macam tu.. saya beli pregnantcy test 2.. dan dua2 positif.. bila pergi kk dia buat test air kencing dia kata negatif. tapi saya ada alahan macam orang pregnant.. lepas dah 8 minggu saya gi swasta buat scan.. baby dah nampak..

Boleh try check UPT dulu... Pas seminggu or 2 minggu gitu😊

4y ago

Sy dah cek 4upt & 1clearblue..& kputusannye ttp sama..mcm positif

try check upt puan. byk x darah. kalau.byk mungkin piyed tu

4y ago

Xbnyk..stompok je..lpas tu trus xde..sy nk try tgk esok mcm mne..sbb klau nk cek klinik husband off lgi 3hri

In sha Allah ada rezeki sis nnti..