Minyak cap kapak

hiii nak tanya saya ni kerap pakai minyak cap kapak. kemana mana saya pergi saya bawak. tapi ramai tegur orang mengandung tak boleh pakai minyak angin. betul ke ?? akan sapu kat keplaa dengan letak kat hidung tak boleh ?

2 Balas

Letak di kepala dan hidung tak ada masalah. Tak kena effect dekat baby. Yg ada bila letak di perut or belakang pinggang

Sy guna minyak yuyee letak kat perut masa awal kehamilan. Ok jer.