minyak angin cap kapak

Nak tnya..sy skg mgndung 14mggu. Selalu xselesa kat perut so letak minyak angin cap kapak..xpa ke?

2 Balas

jgn letak btul² kt perut kt mana baby ada tu.. ltk kt bawah breast sikit.. yg atas perut tu kan.. sy pn slalu ltk situ bila perut sebu n tak selesa.. lps tu mst sendawa tkpn kentut hahaha

4y ago

Sy letak kat smua bhgian perut..sbb rs sakit xselesa.mbesar kot..huhu.lpsni sy xletak dah la

Normal lah x selesa..mcm msk angin gtu..x blh isi..akk isi tp2 jer..jauh ckit dr peranakan kita sambil urut2