agk mencabar di waktu pkp nie. ?

Hiii agak mencabar nk cari barang2 baby di waktu pkp nie. Nak g kedai semua nyee tutup soo terpaksa mencari di on9 seperti shopee. Semua saya cri on9 ?? baju2 pn hntem je lh brand ap2 pon jnji dpt beli. Sbb sye dh msuk 30 weeks. Risau xbeli lagi barang2 bby.. alhamdulillah Allah permudahkan urusan sye utk beli bran2 baby. Cume ada lagi xlengkap mcm baby bath tub , tilam,pampers baby dgn barang nk topup2 jee mcm barut xcukup lgi. hee. Psssttt ibu2 dh beli dh barang bby di waktu pkp nie??

23 Balas

Alhamdulillah sya dh beli brg'' my bby first skg dh dlm beg tggl d angkut sja😂 semoga d permudah kn aamiin😊❤💕