someone help me

hii sy pregnant 32 weeks. contraction kerap sgt time dia dtg mmg x selesa n mmg x boleh bergerak lgsg sbb sakit? pingang pinggul pon dh start sakit. knp ya? tanda2 nk beranak ke apa ni? kekerapan ke toilet tu jgn ckp la kerap sgt2. kdg2 smpai bersin pon terkencing.

2 Balas

itulah risau rasa mcm awl lgi nii kalau beranak. tp mmg xselesa sgt kdaan skrg😔

Sama la sy sis tp sy dah 37 minggu.. nak berjalanan pun sakit2.. nak tidur pun seksa sakit pinggang pungung..