batuk

Hii siapa tau cara nak kurangkn batuk. Kalau preg xleh mkn ubt btuk.. Sakit la prut klu batuk. Sgala batuk kluar. Brcmpur dgn kahak skli.

2 Balas

Pernah jugak batuk masa pregnant. Ubatnya? Tak ada. Just kurangkan minum ais. Recover dulu. Jika batuk nak baik. Batuk kita akan jadi batuk kering tanpa kahak. Itu dh nak dekat baik. Jika ada kahak. Takes time tu

5y ago

Tula. Doc tak bg ubat. So kita pun batuk jee. Dahla gatal tekak. Batuk pun berkahak. Alamtnya nak kena rajin je g buang ke tnds. Tp yg tak tahan tu, perut pun ikut sakit kalau kita batuk.

sy pun same.... sampai la sy jmpe minyak tropical herbs. setiap hari sapu kat dada n leher. Alhamdulillah dh x batuk.. sblum tahu pasal minyak tu, sy mkn fisherman lemon. tido mlm kemam dlm mulut sbijik.. nk kurgkan terjaga mlm. sy btuk smpai kahak berdarah. awk follow ig kakak ni @eja_confinementhelper.. sy pun beli dgn dia. dia akn ajr satu2 cara nk guna

5y ago

Thank you sis☺️