mls nak bergerak

Hii semua selamat mlm orng pregnant ni memang bila perut dh nk besar mls snggt nak bergerak nk pakai pakaian pun klau boleh nak pakai baju besor je ape lagi bila nak turun krja pakai baju and seluar susah sngt nak bergerak walau pun pakaian tu tak ketak

1 Balas

Sy yg bru 2bln ni pun mmg rs mls sgt nk begaya , pakai baju pun mmg nk yg selesa je , tdg pun tudung sarung je skrg ni .. Mmg blouse , suara jeans , tdg bawal , shawl mmg smua dh simpan je dlm almari ... Mmg mls ya amat

5y ago

Kn sis klau kekadang sampai tefikir bila dlm rumh tkde orng mls lh nk pakai baju hahaha bogel lh jawapnya hihihi