Pening² lalat

hallo mommies.. nak tanya ada tak mommies cni time pregnant, bila byk bergerak akan rasa pening. tp bila pergerakan tu kurang xda pla peningnya. kalau time cuti kat rmh, xda pening tp bila d tempat kerja asyik pening je. mls pla nak bergerak😅 normal ke ni mommies?

1 Balas

sama mcm sy..bila byk bgerak, bdn byk kluar pluh sbb keadaan cuaca skrg ..sy hampir pitam, doc kata klau penat bhenti dlu..minum air manis pastu baring ke kiri...tggalkan dlu smua keje2..