39 Minggu 1 hari belum bersalin

Hii. Saya pregnant 39 minggu 1 hari. Hari rabu lepas keluar show lendir + darah dari hari rabu hingga sabtu. Sabtu saya pergi hospital doctor seluk bukaan baru 2cm tapi langsung takde sakit contraction. Ade tips tak untuk cptkan bukaan jalan dan sakit contraction tu datang. Due date saya 21 Sept 2020.

1 Balas

Hi mommy.. Cuba amalkan jalan kaki. Byk2.. 21st September xlama. Minggu hdpn tu Moga dipermudahkan buat mommy & baby. #TAPSupermoms #TAPxTanamera