Pregnant & PCOS

Hii nak tnya, sesiapa sini y ada PCOS & berjaya hamil? Blh share pemakanan & supplement utk 1st trimester x... Thun lps dh pernah miscarriage .. dan sekarang tgh pregnant lgi, tpi sgt bru, clearblue 1-2w.. natural pregnant.. tq ☺️

1 Balas

Hi. Saya pcos dan selamat bersalin dah. Pernah jugak miscarriage before tu. Dari segi pemakanan tu ambil je apa yg sihat. Saya banyak sgt alahan so depends jgk kat badan sendiri. Untuk awal ni kalau belum pergi kk, boleh start dah ambil folic acid. Dah dpt vitamin dari kk, makan yg tu je. Tak perlu tambahan lain. Yg penting makanan sihat tu kena jaga

2y ago

inshaallah...amin... terima kasih