Minum susu minggu keberapa?

Hii mummy²..just nak tnya mummy² start minum susu brapa mggu yaa , sya bru 4w3d just check kat app jaa , xp scan lagi.. xnak excited sgt risau trjadi mcm 1st bby gugur thun lepas .. tgu lgi 2 3 mggu baru nak p scan , cuma nyaa nak taw dah boleh minum susu ke belom ..tq mummy² 😚

7 Balas

Tau pregnant 3w3d esok terus beli susu n mnum https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

boleh minum dah tu sebab susu ni mana2 week pun sesuai minum. kita pun dpt khasiat jugak. terpulang kpd puan kalau nak mula minum lepas pergi scan pun takde masalah

Dari sebelum pregnant lagi dah elok minum. Susu elok minum semua peringkat umur tak kira pregnant atau tak. Cuma time pregnant kena lebihkan lagi la intake calcium

Sebaik tahu pregnant dh boleh minum susu ngan acid folic..

blh je sya minum Susu juga mula tau pregnant

Bebila boleh minum. Minum seawalnya

Sekarang pun boleh