Semput pagi dan malam

Hii mommys. Im 23weeks pregnant. Kenapa ya tiap2 pagi dan malam sblum tidur nafas jadi pendek dan dada jadi semput nak bernafas? Ada org hadapi situasi yg sama? Normalkah?

2 Balas

Haah normal. I dulu time pregnant pun sama hehe mmg struggling kadang2 nak tido pun susah dok urut je dada. Stay strong mommy! ❤️❤️❤️

5y ago

Sy xtau pula boleh jadi semput ni.. hehe tq for info :-)

Normal sis..kita share oksigen b3rsm ngn bby..tu mkin naik bln peknen makin nafas pendek n alwyz rs sesak nafas..klu ada asma lg trasa

5y ago

Most wlcme 😉✌