Makanan pedas

Hii mommy...boleh share pengalaman tak, ibu hamil yang sering makan pedas akan menyebabkan bayi nanti lahir sering menangis...betul ke? Kawan asyik cakap benda yang sama...

18 Balas

BoleH makan pedas tapi jangan kerap sangat.. takut gastrik atau cirit birit , tak ada kena mengena anak kerap menangis

Sy Mmang minat sgt mkan pedas .. Tp semenjak pregnant ne x minat mkan pedas x tau kenapa 😅 makan pun xde selera hmm

Elakkan makan pedas kalau tak nak kena sembelit tapi tak pasti akan beri kesan kepada bayi atau tak?

makan pedas @ x normal tuk baby newborn kerap nangis kalau x itu x normal sis.

Saya pun suka makan pedas .. skrg tenga tunggu hari lagi 😊

Saya suka mkn pedas. Mitos dan x pernah dengar.

Itu mitos. Takde kena mengena pun.

Mitos😂